020-716 2727

Verox scooters Amsterdam

Scooters, accessoires, onderdelen en onderhoud

Scooters

home

Dé AGM en IVA dealer van Amsterdam en Delft

Verox is dé scooter dealer van niet allen Amsterdam met nu ook met onze tweede professionele werkplaats vlakbij Delft (zuid holland). In onze online shop vind naast onze accessoires en onderdelen een ruim en voordelig aanbod zuinige (retro) scooters van IVA, AGM, en BTC scooters. Wij leveren zuinige trendy 4-takt scooters tegen zeer scherpe prijzen door heel Nederland en geven jou de service die je kan verwachten.

Zo rij je al vanaf €899,- incl BTW en rijklaar maken op de IVA Venti 50.

Naast het uitgebreide assortiment ben je bij Verox verzekerd van topservice en topgarantie.

agmLogo

IVA-Klein

.

Wij beschikken over een eigen werkplaats in Amsterdam waar we zorgvuldig en voor een scherp tarief reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren aan alle verschillende soorten merken en modellen scooters. Natuurlijk kun je bij Verox ook terecht voor onder meer schaderapporten, scooterlease en zakelijk scooter rijden.

All-in prijzen

Wij doen op onze website en advertenties altijd aan “all-in prijzen”, waardoor jij direct weet waar je aan toe bent en je niet voor de gek word gehouden met een zogenaamd lagere aanschafprijs. Verox wil open en eerlijk met je zijn en alle zeer scherpe scooter prijzen op onze website zijn dan ook inclusief rijklaarmaak kosten.

Betaal je de scooter liever niet in één keer? Dat vinden wij geen probleem. Verox biedt je in samenwerking met Scooterflex de mogelijkheid om je nieuwe scooter te financieren door middel van een betalingsregeling. ScooterFlex treedt op als vrijgesteld bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Santander en ScooterFlex geven geen advies en bieden slechts de mogelijkheid tot financiering. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Scooter Grande Retro

 

Scooter Grande Retro

 
De Grande retro scooter is GEEN merk, maar een model. Het is een scooter met een breed stuur en de scooter zelf is ook breed.
 
Verschillende bedrijven hebben een eigen naam aan hun scooters gegeven en de Grande retro scooter komt daar veel in voor. Er zijn hier namelijk geen regels voor en er zitten geen rechten op deze naam.
 
De Grande retro wordt in verschillende modellen aangeboden:
 
IVA Scooter VeniceIVA Scooter RomaCheck hier de scooters
 
Het scooter model dat als meeste met de naam Grande retro scooter aangeduid, is de scooter met de ‘spitsige’ voorkant.