020-716 2727

Verox scooters Amsterdam

Scooters, accessoires, onderdelen en onderhoud

Verzekerings premie berekenen

Scooterverzekering

Het is erg belangrijk dat je jouw scooter goed verzekert. Verox Scooters geeft je op deze pagina geheel vrijblijvend advies over de scooterverzekeringen van de ANWB.

De ANWB geeft je in combinatie met Unigarant Verzekeringen standaard één jaar gratis aanschafwaardegarantie bij de keuze van diefstaldekking. Bij diefstal en totaal verlies van je scooter krijgt je in het eerste jaar met deze diefstaldekking de nieuwwaarde van de scooter terug. In het tweede en derde jaar van de diefstaldekking wordt er per maand 1,8% van de nieuwwaarde afgeschreven. Je kunt er ook voor kiezen om tot drie jaar verzekerd te zijn voor het aankoopbedrag. Hiermee heb jij de garantie dat jouw transportinvestering optimaal beschermd is.

Verox heeft geen afspraken met de ANWB of Unigarant en wijst je er daarom op altijd zelf uitvoerig onderzoek te doen naar de verschillende verzekering maatschappijen en mogelijkheden om zo voor jou persoonlijke situatie tot de juiste beslissing te komen.

Wil je echter weten wat jouw eventuele kosten zijn met een verzekering van de ANWB / Unigarant Verzekeringen? Gebruik dan geheel vrijblijvend de onderstaande berekeningsmodule voor een indicatie.