020-716 2727

Verox scooters Amsterdam

Scooters, accessoires, onderdelen en onderhoud

Service

Verox scooters wil meer bieden en daarom hoef je bij Verox scooters niet te kiezen tussen service en prijs! Jouw nieuwe scooter wordt vanaf slechts €39,-  snel thuis geleverd en ook voor service en onderhoud komt onze monteur gewoon aan huis indien nodig. Lekker makkelijk dus! Dat is uniek in Nederland!

De scooters van Verox zijn altijd rijklaar en incl kenteken en BTW v.a. €899,-! Kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar staan we voor. Wij leveren goede, zuinige scooters tegen zeer scherpe prijzen en geven jou de service die je verwacht.

Verox hanteert all-in prijzen. Dat betekent geen extra kosten welke later worden toegevoegd zoals BTW of voor het RDW kenteken, SRN toeslag en het rijklaar maken van het voertuig. Vanaf €899,- ben je dus al de trotse bezitter van een IVA Retro Scooter.

Betaal je liever niet in één keer, dan is er een speciale betalingsregeling mogelijk in samenwerking met Scooterflex en Santander in de vorm van een Comfort Card financiële scooter lease constructie. Wij denken graag met je mee. Zodat jij de beste deal maakt bij de aankoop van je nieuwe retro scooter en wij onze klanten tevreden houden. Dat is voor ons belangrijk.

Heeft u nog vragen kijk dan naar de pagina “meest gestelde vragen” of neem contact met ons op.