020-716 2727

Verox scooters Amsterdam

Scooters, accessoires, onderdelen en onderhoud

Scooterschade herstel

Schade aan je scooter?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om altijd een officieel schadeformulier in je scooter te hebben liggen, zodat je die direct in kunt vullen bij een eventueel ongeval. Download hier het schadeformulier.

Hoe de verzekering de schade vergoedt, verschilt per geval. Ben je aangereden of heeft je scooter schade opgelopen door een derde? Dan hoort de verzekering van de tegenpartij dit te vergoeden. Is de dader doorgereden of niet verzekerd, dan kun je proberen een deel van de schade vergoed te krijgen via het Waarborgfonds. Je hebt hiervoor een schaderapport nodig en je moet aangifte hebben gedaan bij de politie.

Schaderapport

Verox stelt graag je schaderapport op en handelt vervolgens alles af met je verzekeraar en eventuele schade expert. Welk merk of model scooter je ook rijdt. Voor het schaderapport en het eventueel stallen van je scooter rekenen wij €59,50. Kies je ervoor om de herstelwerkzaamheden uit te laten voeren door Verox of bestel je een nieuwe Verox scooter, dan worden de kosten voor het schaderapport verrekend met de reparatiekosten of het aankoopbedrag van je nieuwe scooter.

Reparatie door Verox

Verox Scooters repareert bijna alle scooters. Wij rekenen een uurloon van €48,40 (€40,- excl. BTW). Dit bedrag is exclusief de gebruikte nieuwe onderdelen. Wil je dat je scooter zo snel mogelijk gerepareerd wordt en wordt (een deel van) de schade vergoed door de verzekering? Maak dan gebruik van de ‘acte van cessie’. Hiermee geef je jouw verzekering toestemming om de schadevergoeding direct aan Verox Scooters uit te betalen. Moet je zelf een stukje eigen risico betalen, dan kun je dit voldoen wanneer je de gerepareerde scooter weer komt ophalen.

Maar de service van Verox gaat verder. In het geval van schade verzorgen wij niet alleen het schaderapport en de reparatie, we halen de scooter ook nog eens bij jou thuis op! In Amsterdam en omgeving helemaal gratis, woon je daarbuiten, dan maken we andere gunstige prijsafspraak.

Bel 020 716 2727 voor een afspraak of stuur een e-mail via onze contactpagina.