020-716 2727

Verox scooters Amsterdam

Scooters, accessoires, onderdelen en onderhoud

Zakelijke Scooter Rijden

Hebben je werknemers vaak een afspraak buiten de deur? Een bedrijfsscooter zorgt ervoor dat personeel gemakkelijk en snel van A naar B kan rijden en niet veel tijd kwijt is aan het vinden van een parkeerplek. En tegelijkertijd kan er bedrijfsreclame worden gemaakt door middel van ons standaard promotiepack waarbij de scooter een mobiel reclame object word! Daarnaast is zakelijk scooter rijden gunstig voor de bedrijfskosten en belastingtechnisch erg aantrekkelijk.

Belastingdienst

Het aanschaffen van een bedrijfsscooter kent veel fiscale voordelen. Uiteraard bestaat het recht op 21% BTW-aftrek en hoeft er geen BPM betaald te worden, daarnaast kunnen alle kosten van het bezit en het gebruik van de scooter – zoals de afschrijving, brandstof, onderhoud en verzekering – ten laste van de winst worden gebracht. Omdat in Nederland de ondernemer en niet de Belastingdienst bepaalt waarin hij of zij zakelijk investeert, kun je zelf bepalen wat voor scooter en welke toebehoren je nodig hebt.

Voor de bijtelling van een scooter geldt, dat je de werkelijke kosten van de privé gereden kilometers bij de belastingaangifte moet opgeven als privé-voordeel. Heb je geen privé kilometers, dan hoef je niets op te geven. De kilometers die je maakt voor woon-werk verkeer worden hierbij aangemerkt als zakelijke kilometers.

Vanwege de lage CO2-uitstoot is er waarschijnlijk sprake van kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Ook de aanschaf van benodigde kleding is binnen bepaalde grenzen aftrekbaar. Voor de aanschaf van elektrische scooters kan mogelijk aanspraak worden gemaakt op een subsidieregeling.

Enkele bedrijven die al zakelijk scooter rijden:

Interesse in een scooterpromotiepack? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan en ontvang een offerte op maat. Graag ontvangen wij de keuze van de bedrijfsscooter, bijbehorende accessoires en een voorbeeld van het gewenste logo. Samen komen we tot een perfect en efficiënt resultaat!