020-716 2727

Verox scooters Amsterdam

Scooters, accessoires, onderdelen en onderhoud

Scooterlease

Wil je graag een scooter kopen, maar het totale bedrag liever niet in een keer betalen? Dan biedt Verox Scooters in samenwerking met Scooterflex je de mogelijkheid van financial lease met een zogenaamd goederenkrediet. Hierbij wordt geld ter beschikking gesteld door een financier waarmee jij de aanschaf van jouw scooter meteen bij Verox kunt financieren. Daarna betaal je maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing, maar ben je wel direct eigenaar van de scooter.

ScooterFlex treedt op als vrijgesteld bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Santander en ScooterFlex geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Belangrijke informatie:

  • Voor het afsluiten van een lease contract / financiering dien je 18 jaar of ouder te zijn.
  • Je betaalt geen afsluit- of administratie kosten
  • Je bent direct volledig eigenaar van de scooter
  • Je kan altijd boetevrij extra aflossen
  • Je betaalt alleen rente over periode dat krediet open staat
  • Wanneer je de mogelijkheid hebt om een aanbetaling te doen, zal het uiteindelijk te financieren bedrag uiteraard lager zijn en is de kans op een goedkeuring hoger.
IVA Scooter Model / Kleur
25km (blauw) 45km (geel)

Accessoires
Uw gegevensPrijsopgave
Scooter: €
Custom zadel collectie: € 149,00
Accessoires: €
Korting: €
Totaal: €


Met het verzenden van de aanvraag geef je aan bekend te zijn met de algemene en privacy voorwaarden van Verox. Het verzenden van deze aanvraag is geheel vrijblijvend en niet bindend. Stap 1 van je aanvraag is hiermee bijna afgerond. Voor stap 2 moet je bij de financierings aanvraag een aantal dingen invullen, en in verband met de AMF wetgeving bepaalde gegevends nogmaals invullen. De gegevens van stap 2 gaan direct naar de lease maatschapij en zijn voor verox dus niet zichbaar.
Berekening indicatie maandtermijnen

Vanaf enkele tientjes per maand direct rijden zonder vooraf eerst te sparen, daar zitten natuurlijk ook kosten aan verbonden en die wil je natuurlijk beperken. Wij advieseren daarom altijd een looptermijn van maximaal 36 maanden, maar reken het voor een indicatie hier zelf maar na! U dient echter zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Aankoopbedrag: €


Looptijd in maanden:

72

60

48

36

24

12