020-716 2727

Verox scooters Amsterdam

Scooters, accessoires, onderdelen en onderhoud

Accessoires

Geef je scooter een unieke look met onze mooie accessoires en kies uit onze onmisbare, handige scooter onderdelen. Een trendy zadel, stijlvolle koffer of een A-merk jethelm, Verox Scooters heeft voor jou de beste en mooiste accessoires die jouw scooter compleet en uniek maken! Alle prijzen zijn exclusief montagekosten. Heb je jouw scooter bij Verox aangeschaft, dan monteren we de accessoires helemaal gratis!

ART4 Scooter Slot

Wanneer je in het bezit bent van een scooter eist de verzekering dat je een goedgekeurd ART3 (of hoger) scooter ketting slot gebruikt. Dit scooterslot is dus perfect! Een stevig en sterk kettingslot dat voldoet aan de nieuwste eisen.

€ 69,95

Loading Updating cart…

Windschermen

Een windscherm beschermt je tijdens het rijden niet alleen tegen regen, wind en vliegjes, het geeft je scooter ook een unieke look! Je kunt kiezen uit een online aanbod met verschillende stijlen, hoog of laag. Welk windscherm je ook bestelt, bij ons ben je voordelig uit!

Product Options

Vanaf € 99,00

Loading Updating cart…
Sale

Kinderzitje

Het kinderzitje dat geschikt is voor de scooter, motor en quad.

Eigenschappen :
* Geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar (14 – 30 kg)
* Past op vrijwel alle scooters
* Gemakkelijk te monteren
* Diefstalpreventie d.m.v. buddyseatbevestiging
* Weerbestendig
* TUV gekeurd, dus zeer veilig

€ 149,00

Loading Updating cart…

Scooterbeschermhoes

Deze praktische hoes biedt bescherming tegen krasjes, viezigheid en roest. De beschermhoes is waterdicht, makkelijk over de scooter te trekken en beschikt over een touw waarmee je de hoes aan de onderkant dicht kunt trekken. Bescherming van topkwaliteit!

€ 55,00

Loading Updating cart…

Treeplank/Voetenplank

Bestel een aluminium treeplank! Ideaal tegen viezigheid of krassen op de lak. Verox biedt een divers aanbod voetenplanken en heeft voor elke stijl dus wel een geschikte variant. Ze zijn makkelijk schoon te houden en geven je scooter net dat beetje extra.

Product Options

€ 49,95

Loading Updating cart…

Zadels

Is je zadel kapot, versleten of wil je eens een andere kleur zadel? Kies je favoriete kleur en geef je scooter een persoonlijke look!

Product Options


Vanaf € 79,95

Loading Updating cart…
Sale

CDI unit

Heb je een scooter met een blauw kenteken, maar wil je graag net iets sneller kunnen dan 25 km per uur? Dan ben je bij Verox aan het juiste adres. Wij monteren met gemak een 35 km of onbegrensde CDI unit met behoud van je garantie!

Product Options

Vanaf € 50,00

Loading Updating cart…

Jethelmen

Maak je retrolook af met een jethelm! Goedgekeurd en van een A-merk

Product Options


€ 149,00

Loading Updating cart…

IVA Lux chrome sierbeugel set

Deze chrome sierbeugel set beschermd de kappen van de scooter bij het omvallen. Ook beschermen de beugels tegen het schampen als je ergens langs of tegen aan rijdt. Ook zit er een extra bagage rek voor op de voorzijde van je scooter bij voor een extra luxe uiterlijk. Deze set is nieuw in ons assortiment voor 2014

Bestaande uit: Beugels voorkant, beugels achterzijkant, beugel rond achterlicht, beugel op voorspatbord en bagage rek voorzijde.

€ 299,00

Loading Updating cart…

IVA LUX beenkleed

Het beenkleed beschermt jou tegen weer en wind en is voorzien van een waterdichte buitenlaag van zeer duurzame nylon. Alle reflecterende veiligheidsband, ingebouwde zadelhoes,waterdicht opbergvak en waterdichte naden.

€ 59,00

Loading Updating cart…

1 Liter 10w40 scooter olie

In tegenstelling tot een 2-takt scooter verbruikt een 4-takt scooter (bijna) geen olie bij de verbranding. Echter dient met regelmaat afgezien van de verplichte onderhoudsbeurten het oliepeil gecontroleerd worden. Dit kunt u makkelijk zelf doen met behulp van een peilstok die aan de rechter onderkant van de scooter te vinden is. Mocht het nodig zijn moet je deze met 10W40 olie aanvullen.

€ 9,50

Loading Updating cart…

Retro scooter Accu

De accu van je scooter is een essetieel onderdeel om zorgeloos je scooter te kunnen gebruiken / starten.  Daarom is het belangrijk om een goede accu aan te schaffen op het moment dat je oude accu kapot is gegaan.

Product Options

€ 34,00

Loading Updating cart…ORDER AFREKENEN
Bestellen is geheel vrijblijvend en niet bindend zolang er geen betaling is gedaan. Heb je vragen of wil je liever telefonisch geholpen worden? Bel ons dan gerust via 020-716 2727.